Materiaal

Onze vuurtools | Ontdek de fantastische materialen die we gebruiken voor de vuurshows

Het StageHeat arsenaal aan vuurtools. Verschillende vuurtools faciliteren een "close fit" met de thema's die onze klanten voor ogen hebben. Een zorgvuldige selectie van de juiste vuurtools met de correcte fase van de show zorgen voor een goed opgebouwde show. Op deze pagina laten we een aantal van onze geweldige vuurtools zien voor een impressie.

Vuur waaiers

Als vuurspecialist wil stageheat er natuurlijk voor zorgen dat uw vuurshow naar uw wens is. Om dit te bereiken hebben wij diverse materialen ter beschikking. Hieronder ziet u wat wij allemaal voor materieel ter beschikking hebben en wat het precies inhoud.

Vuur poi

Poi is een Maoriwoord voor ‘bal aan touwtje’ en het word door de Maori op Nieuw-Zeeland gebruikt als kunst. Tegenwoordig gebruiken vuurartiesten over de hele wereld deze techniek voor vuurshows. Een gelaste ketting met een breekkracht van 180 kilo is verbonden aan een ijzeren frame waar kevlar om zit gewikkeld. Dit zorgt ervoor dat een vuurartiest zijn poi's niet kan verliezen. Deze ijzersterke verbinding bevorderd de veiligheid van de vuurshow.

Quadruple kop voorpoi

Deze vuurpoi heeft 4 ballen aan een ketting. Dit zorgt voor extra veel vuur. Het publiek vindt dit geweldig om te zien. De tool is voorzien van een gelaste ketting met een breekkracht van 180 kilo en verbonden aan een ijzeren frame waar kevlar om zit gewikkeld.

Vuur zwaard

Het vuurzwaard kan gebruikt worden voor gevechten. Het is uiterst geschikt vanwege zijn diversiteit. Het vuurzwaard kan gebruikt worden voor vuurspuwen of voor elementen in een vuurshow. Het bestaat uit een ijzeren kern die doorloopt in een hittenschild. Het handvat is van leer dat veel grip geeft. Aan het einde van het handvat is het zwaard ietwat dikker. Dit zorgt ervoor dat het vuurzwaard beter in de hand van de vuurartiest ligt. Het is vrij appart vuuritem dat veel kracht en motoriek vereist.

Bel me terug

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kleine vuurshows en lichtshows tot artistieke projecten en vuurspuwers | StageHeat delivers

We deliver your WOW! Dat is onze visie. Met een track record van ruim over 10 jaar en +1000 optredens maken we adembenemende vuurshows voor pretparken,  evenementen en consumenten. StageHeat heeft de fit voor iedere groep. Met verbazingwekkende acrobatische tricks, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol bewondering  en verbazing naar zullen kijken. Onze vuurspuwers blazen metershoge vlammen waarvan de hitte op afstand te voelen is. Met onze hardware kunnen we onze in-house ontwikkelde shows integreren in podia. Optredens van StageHeat zijn interactief, spannend of grappig. Wat voor evenement u ook heeft. StageHeat delivers artistic solutions that fit!

Onze vuurshow en lichtshow kan vrijwel overal worden ingezet. StageHeat heeft wat nodig is om de veiligheid te garanderen. Daarom kan een vuurshow binnen of buiten worden gegeven, zolang de situatie het maar toelaat want, veiligheid heeft prioriteit! Hardware zoals audio apperatuur, stage-effecten (sparkle machines), vuurdecoratie (vuurschalen huren) StageHeat heeft het. Zoek je een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act? We hebben het. Meer dan 100 cursisten per jaar boeken een workshop vuurspuwen. Leer vuurspuwen van echte artiesten! Daarnaast verzorgen we themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

 • Entree Acts
 • Closing Acts
 • Freestyle Acts
 • Custom Shows
 • Uitreikingen
 • Presentaties
 • Congressen
 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Gala’s
 • Verenigingen
 • Festivals

Stageheat heeft tot heden vuurshows verzorgd voor: