Lichtshow of Lasershow met StageFX

De lichtshow van StageHeat zijn een indrukwekkend visueel spektakel. Een combinatie van dance en flow arts ondersteund door de nieuwste pixel projectie technologie. Dankzij de "visual poi's" hebben we de mogelijkheid om logo's of teksten uit te beelden in onze shows. Makkelijk te combineren met onze in-house ontwikkelde lasershows en gecomplimenteerd door stagefx. Deze licht-show heeft van alles in huis van rookmachines tot lasers, tot vlammenwerpermachines en spark masters. Genoeg opties voor interactie met uw toeschouwers! Geef aan wat voor content u wilt communiceren tijdens de show en we verwerken het in onze licht show!

Lichtshow & lasershow Refract

Ervaar de laser licht show Refract. Door middel van flow arts gecombineerd met dans en techniek trakteren we het publiek op een visueel aantrekkelijk schouwspel. Deze licht show gecombineerd met lasershow laat zich uitstekend lenen voor product onthullingen, openingsshows en nog veel meer. Onze low-fogger blaast een deken van laaghangende mist over het podium. Vervolgens kleurt onze LED verlichting de mist alle kleuren. Tijdens climax momenten vuren vonkenregenmachines af. Lasers maken een tunnel waarin de artiest(en) staan. Deze show heeft het allemaal. 

 • Artiesten: 1-4
 • Duur: 12 minuten
 • Ruimte: vanaf 4m3

Licht show Breda

lichtshow evenement Brussel

show met licht voor pagina Eindhoven

licht-show voor pagina licht Groningen

Licht show Amsterdam

Licht en laser show Antwerpen

60ties lichtshow Digital Flower Power

Een nieuwe lichtshow met een knipoog naar de tijd van de Flower Power. Nu in productie, een show met laser, visuals, blacklights en nog veel meer. Aanschouw Digital Flower Power. Een krachtige show die uitstekend werkt als opening of slotshow. Stijlvolle muziek uit de jaren 60 is in een modern jasje gegoten waarop de artiesten fantastische kunsten vertonen. In onze visuals zijn mooie retropatronen en bloemen geladen. Ook de marketing boodschap wordt in een retro stijl overgebracht naar de klant (zie de tekst in de foto's). 

 • Artiesten: vanaf 1 tot en met 6
 • Duur: 5 tot 25 minuten
 • Ruimte: vanaf 6m x 4m 

Digital Flower Power finale - 300x200

Hoop laser 300x199

Digital flower power (3) 300x200

LEDSHOW

Digital flower power 300x200

Digital flower power (2) 300x200

StageFX voor de laser licht show

De StageHeat laser licht show maakt intensief gebruik van stage effecten (StageFX). Onze voorgeprogrammeerde shows hebben een centraal show controle systeem dat de stagefx op de juiste momenten inzet. StageHeat beschikt over verschillende effecten. Zo wordt er gebruik gemaakt van een lage-mistmachine. Deze lage mist wordt gekleurd door LED verlichting, parren en lichtdecoratie. Vervolgens wordt dit gecomplimenteerd door een bijpassende laser show. Met behulp van multidirectionele flamaniac vlammenwerpers van MagicFX en Eurolite Spark Master vuurwerk fontein maken we sterke pieken in onze shows.

Lichtshow in Ahoy Rotterdam

Voor de Eurekaweek in Ahoy Rotterdam heeft StageHeat een knallende lichtshow gegeven. Het event van de Erasmus Universiteit was nog op zoek naar een opening van het programma. Hier heeft StageHeat een kans gezien om onze nieuwe show EnLightMent te vertonen. Deze knallende lichtshow bevat onder andere Visual Poi's, een prachtige deken van laaghangende rook door middel van low-foggers. LED parren kleuren de laag hangende rook om sfeer te maken. Ten slotte maken we tijdens de finale gebruik van onze spark masters voor een spectaculaire sterrenregen. Optioneel bij dit optreden zit een audio systeem geschikt voor 500 personen. Onze stage-effecten en audio wordt door de computer gestuurd. Dat is de techniek achter de show. We wensen de studenten van Erasmus een goed studiejaar. 

Lichtshows merknamen

TOEPASSINGEN VOOR DE LICHT LASER SHOW

Onze shows met laser en licht zijn geschikt voor:

 • Reclamecampagnes, logo’s van bedrijven of merknamen
 • Verassingen, onthullingen of guerrilla marketing
 • De onthulling van een bedrag of een winnaar
 • Het vertonen van afbeeldingen van producten of van productlijnen
 • Berichten voor trouwerijen, verjaardagen, jubilea en pensioen

Licht show || Entree act voor Ouwehands Dierenpark

Tijdens China Light festival heeft StageHeat voor Ouwehands Dierenpark een toffe entree act met licht verzorgt. In combinatie met de geweldige lichtgevende sculpturen komt deze licht show erg sterk naar voren. In de rij staan om een kaartje te kopen was nog nooit zo leuk! Hoe dit er uit zag kan je zien in deze video!

De licht show van StageHeat is veelzijdig en bevat onder andere: special effects, verlichting, muziek, dans en jongleertechnieken. Showmoves zijn ingestudeerd op de muziek of worden freestyle uitgevoerd. Gebruik van outfits en materiaal wordt altijd besproken.

Lichtshow in thema

Bij StageHeat heeft u de mogelijkheid om een themashow te boeken. De themashow is uniek omdat het de mogelijkheid geeft om een passende show op te voeren bij uw  event. We laten je dan zelf invulling geven aan de outfits en de muziek. Dit zorgt voor sterke aansluiting  met je evenement. In overleg doen we ideeën op, denken we met je mee en stemmen we af wat het beste bij jullie past. In  overleg kan StageHeat invulling geven aan de muziek die bij je past. Vaak zijn er melodieën die geweldig in de smaak vallen bij groepen. Dit kan ervoor zorgen dat de uitvoering extra sterk wordt ervaren. De themashow is in te zetten als achtergrond act of als hoofd act. Verschillende Visual tools zijn beschikbaar zoals Visual Staff, Visual Waaieres en Visual Poi. Kortom, genoeg voor geweldig divers vermaak.

LED show freestyle

Een freestyle LED-Show van StageHeat kan overal worden ingezet. Bij een freestyle show is er geen choreografie ingestudeerd. Fijn, dat maakt deze optredens uiterst geschikt voor festivals & discotheken omdat ze ad-hoc on-site uitvoerbaar zijn. Bij een freestyle licht show heb je kiezen uit een basis kostuum (kostenloos) of je kan StageHeat een kostuum voor het evenement laten maken. Tip, informeer dus even welke basis kostuums in inventaris zijn! Het worden er ieder jaar meer. Minder kosten voor de kostuums en op deze manier dragen we voordeel over naar onze klanten. Een combinatie van geavanceerde LED-tools, toffe afbeeldingen (Visuals), choreografie, dans & diverse flow art gerelateerde disciplines maken de freestyle licht show iets wat het publiek bij blijft.

Mogelijkheden bij StageHeat laser licht shows

LED tools, lasers, rookmachines, stagefx en geluid in een pakket

 • Verschillende patronen in de show programmeren
 • Teksten in de show programmeren
 • Eigen logo’s in de show verwerken
 • Licht programmering synchroon laten lopen met muziek

Je eigen logo of tekst in de show? Yes, we can!

 

LED show

LED show met laser voor Cinionic

Voor een re-branding evenement voor Cinionic (voormalig Barco) heeft StageHeat een toffe laser licht show gegeven. Cinionic was op zoek naar een levendige act met interactie van het publiek waarbij de toeschouwers hun bandjes in de lucht zouden zwaaien. Na overleg met Cinionic hebben we besloten om in de Visual Poi's de tekst "zwaai met je bandjes" te programmeren. Met succes! Het bomvolle theater ging er volledig in mee! StageHeat heeft een tool waarmee tijdens optredens met het publiek gecommuniceerd kan worden. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van een laser show.

De laser licht show v2

Een oriental laser licht show van stageheat

Lichtshow van stageheat bij Libele

projectie logo (1)

Beamer huren? Boek hier je logo projectie!

Wilt u ook een beamer huren? Voor bouwbedrijf Vrolijk hebben we als entree act een super groot logo in thema geprojecteerd. Onze logo projectie was goed gelukt ondanks een flinke bouwlamp die erboven hing. Bij StageHet kunt u gebruik maken van onze krachtige showbeamer met 20000 ansi lumen. Hiermee is het mogelijk om op lange afstand te projecteren. Z0ekt u om een krachtige projector te huren voor een geslaagde presentatie, bruiloft of groot bedrijfsevenement? Voor kleine bijeenkomsten tot professioneel events. We bieden u beamer verhuur door heel Nederland aan met technische ondersteuning.

lasers bij een lichtshow

LED Show

Hoop laser 300x199