Het StageHeat Team

Het StageHeat Team

Het StageHeat team bestaat uit vijf enthousiaste professionals. Deze ervaren club pyromancers kan overweg met veel verschillende vuurtools. Een diverse club met een focus op vuurshows en lichtshows. We zijn als groep in staat om klantvraagstukken op creatieve wijze doeltreffend en kosteneffectief op te lossen. 

Het is een redelijke bewering om te zeggen dat onze club met vuur artiesten behoort in de top 10 van het land. Vanaf 2005 heeft StageHeat een sterk netwerk opgebouwd. Ervaren met show en spektakel runnen we visueel sterke shows met een no-nonsense houding. Gericht op de uitvoering van shows wordt er gewerkt aan strakke shows welke zich keer op keer bewijzen. Onze club is artistiek, transparant, betrokken en doet alles om het publiek te trakteren op een wow-effect.

StageHeat over de jaren

StageHeat is begonnen in 2005 onder de naam Satyr Fire 001. Een kleine club die zich met veel passie de basis van de vuurtechnieken meester maakten. In die tijd deden we kleine shows met 3 showonderdelen. We gingen met de trein naar optredens en hadden geen auto’s. De shows waren bescheiden de meeste vuurtools moesten we nog meester maken.

Uiteindelijk,  na vele optredens, vooruitgang en innovatie is in 2017 de naam verandert naar StageHeat. Onder deze naam is het bedrijf gaan groeien. Met name dankzij de integratie van StageFX en showtechniek in onze optredens.

De coronacrisis heeft een flinke tik uitgedeeld. Tussen januari 2020 tot en met maart 2022 zijn er geen aanvragen of inkomsten geweest. Alle optredens zijn geannuleerd en er was niets om op terug te vallen. Onze net gebouwde studio was gesloten en het team is uit elkaar gevallen. Echter, nu in Juli 2022 draaien we weer op volle toeren. Nieuwe partnerschappen zijn reeds gevormd en onze nieuwe show enlightment is in productie.

Nonie Buijze

Studente autonome beeldende kunst en Afgestudeerd aan het St. Joost college. Ze versterkt het team van stageheat als designer en fotograaf. Haar creativiteit en inzicht zorgen dat iedere show weer een spektakel wordt.

Bram van Bavel

Inmiddels 5 jaar actief als DJ, na ervaring te hebben opgedaan als hobbyist heeft hij flink wat optredens op prive feestjes en clubs achter de rug. Naast het draaien is Bram achter de schermen erg druk bezig met het maken van mixen. In de zomerperiode zal hij zijn set van 4 uur uitbrengen.

Wouter Buijze

Met ruim 15 jaar en 1000+ shows ervaring is Wouter Buijze artistiek project manager. Met succesvolle deliveries in de Roompot, Toverland en de Ziggo Dome. Begonnen als hobbyist en uitgegroeid tot professional. "Voor onze klanten hebben we met veel plezier toffe producties gemaakt".

Annet van den Broek

Annet is een professioneel kledingontwerpster. Al meer dan 30 jaar maakt ze haar eigen collecties en werk in opdracht, variërend van jurkjes tot kunstzinnige kostuums. Haar kledingstukken zijn high fasion en demonstreren vakvrouwschap.

Hugo Buijze

Hugo Buijze is een enthousiaste vuurspuwer. Bekend met entree acts, parades en support rollen. Hugo is van alle markten thuis en kan ook met een vuurstaf en met vuurpoi omgaan. Altijd beleeft, rustig en welbespraakt. Hij luistert aandachtig naar klanten.

Bel me terug

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kleine vuurshows en lichtshows tot artistieke projecten en vuurspuwers | StageHeat delivers

We deliver your WOW! Dat is onze visie. Met een track record van ruim over 10 jaar en +1000 optredens maken we adembenemende vuurshows voor pretparken,  evenementen en consumenten. StageHeat heeft de fit voor iedere groep. Met verbazingwekkende acrobatische tricks, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol bewondering  en verbazing naar zullen kijken. Onze vuurspuwers blazen metershoge vlammen waarvan de hitte op afstand te voelen is. Met onze hardware kunnen we onze in-house ontwikkelde shows integreren in podia. Optredens van StageHeat zijn interactief, spannend of grappig. Wat voor evenement u ook heeft. StageHeat delivers artistic solutions that fit!

Onze vuurshow en lichtshow kan vrijwel overal worden ingezet. StageHeat heeft wat nodig is om de veiligheid te garanderen. Daarom kan een vuurshow binnen of buiten worden gegeven, zolang de situatie het maar toelaat want, veiligheid heeft prioriteit! Hardware zoals audio apperatuur, stage-effecten (sparkle machines), vuurdecoratie (vuurschalen huren) StageHeat heeft het. Zoek je een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act? We hebben het. Meer dan 100 cursisten per jaar boeken een workshop vuurspuwen. Leer vuurspuwen van echte artiesten! Daarnaast verzorgen we themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

 • Entree Acts
 • Closing Acts
 • Freestyle Acts
 • Custom Shows
 • Uitreikingen
 • Presentaties
 • Congressen
 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Gala’s
 • Verenigingen
 • Festivals

Stageheat heeft tot heden vuurshows verzorgd voor: