Het StageHeat Team

Het StageHeat Team

Het StageHeat team bestaat uit vijf enthousiaste professionals. Deze ervaren club pyromancers kan overweg met veel verschillende vuurtools. Een diverse club met een focus op vuurshows en lichtshows. We zijn als groep in staat om klantvraagstukken op creatieve wijze doeltreffend en kosteneffectief op te lossen. 

Het is een redelijke bewering om te zeggen dat onze club met vuur artiesten behoort in de top 10 van het land. Vanaf 2005 heeft StageHeat een sterk netwerk opgebouwd. Ervaren met show en spektakel runnen we visueel sterke shows met een no-nonsense houding. Gericht op de uitvoering van shows wordt er gewerkt aan strakke shows welke zich keer op keer bewijzen. Onze club is artistiek, transparant, betrokken en doet alles om het publiek te trakteren op een wow-effect.

StageHeat over de jaren

StageHeat is begonnen in 2005 onder de naam Satyr Fire 001. Het bestond uit een kleine groep met vuurartiesten die met veel passie zich de basis van flow arts meester maakten. In deze werden er kleine shows gegeven met 3 showonderdelen en werd de trein als vervoersmiddel voor optredens gebruikt.

Uiteindelijk,  na vele optredens, vooruitgang en innovatie is in 2017 de naam verandert naar StageHeat. Onder deze naam is het bedrijf gaan groeien. Met name dankzij de integratie van StageFX en showtechniek in onze optredens.

Zoals veel entertainment bedrijven heeft de coronacrisis flinke schade toegebracht. Er was geen tot weinig inkomen en helaas hebben we toen afscheid moeten nemen van onze net gebouwde productieruimte. Nu in 2022 draaien de shows weer op volle toeren met nieuwe artiesten, nieuwe technieken en nieuwe producties.

Nonie Buijze

Studente autonome beeldende kunst en Afgestudeerd aan het St. Joost college. Ze versterkt het team van stageheat als designer en fotograaf. Haar creativiteit en inzicht zorgen dat iedere show weer een spektakel wordt.

Wouter Buijze

Wouter Buijze geeft al vanaf 2005 shows en is verantwoordelijk voor diverse producties bij de Efteling, Roompot, Toverland, Ziggo dome en nog veel meer. Begonnen als hobbyist en uitgegroeid tot professional.

Hugo Buijze

Hugo Buijze is een enthousiaste vuurspuwer. Bekend met entree acts, parades en support rollen. Hugo is van alle markten thuis en kan ook met een vuurstaf en met vuurpoi omgaan. Altijd beleeft, rustig en welbespraakt. Hij luistert aandachtig naar klanten.

Wouter Blom

Wouter Blom, een ervaren artiest en allround technologie enthusiast. Zijn unieke vuur en licht tools zijn een mooie toevoeging aan iedere vuurshow of led-show. Een creatief genie die we maar wat graag zien optreden! Deze man heeft het allemaal.

Eline Cense

Eline Cense is verantwoordelijk voor de online marketing en sociale media bij StageHeat. Ze is een getalenteerd schrijfster en weet van iedere post weer een interessant verhaal te maken. Haar sierlijke manier van communiceren komt haar natuurlijk en is een waardevolle toevoeging.

Charlie van Paassen

Charlie van Paassen is een jonge artiest die bedreven is met met hoepel en staff. Ze is een tof karakter en heeft een spraakmakende stijl. Charlie combineert flow arts met acrobatiek en dat ziet er erg goed uit. Klanten zijn altijd erg positief over Charlie!

Bel me terug

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kleine vuurshows en lichtshows tot artistieke projecten en vuurspuwers | StageHeat delivers

We deliver your WOW! Dat is onze visie. Met een track record van ruim over 10 jaar en +1000 optredens maken we adembenemende vuurshows voor pretparken,  evenementen en consumenten. StageHeat heeft de fit voor iedere groep. Met verbazingwekkende acrobatische tricks, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol bewondering  en verbazing naar zullen kijken. Onze vuurspuwers blazen metershoge vlammen waarvan de hitte op afstand te voelen is. Met onze hardware kunnen we onze in-house ontwikkelde shows integreren in podia. Optredens van StageHeat zijn interactief, spannend of grappig. Wat voor evenement u ook heeft. StageHeat delivers artistic solutions that fit!

Onze vuurshow en lichtshow kan vrijwel overal worden ingezet. StageHeat heeft wat nodig is om de veiligheid te garanderen. Daarom kan een vuurshow binnen of buiten worden gegeven, zolang de situatie het maar toelaat want, veiligheid heeft prioriteit! Hardware zoals audio apperatuur, stage-effecten (sparkle machines), vuurdecoratie (vuurschalen huren) StageHeat heeft het. Zoek je een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act? We hebben het. Meer dan 100 cursisten per jaar boeken een workshop vuurspuwen. Leer vuurspuwen van echte artiesten! Daarnaast verzorgen we themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

 • Entree Acts
 • Closing Acts
 • Freestyle Acts
 • Custom Shows
 • Uitreikingen
 • Presentaties
 • Congressen
 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Gala’s
 • Verenigingen
 • Festivals

Stageheat heeft tot heden vuurshows verzorgd voor: