Het StageHeat Team

Ons Team

StageHeat bestaat uit een team van vijf enthousiaste professionals. We hebben mensen met  veel ervaring en specifieke kennis, met name van vuurshows en de uitvoering daarvan. We zijn als groep in staat om vraagstukken van de klant op creatieve wijze effectief en doeltreffend op te lossen. 

De zorgvuldig geselecteerde artiesten van StageHeat behoren tot de beste van het land. StageHeat heeft een sterk netwerk dat over 10 jaar ontwikkeld is. We zijn goed opgeleid en hebben ervaring met show en spektakel. Binnen ons artistieke bedrijf heerst een no-nonsense sfeer. We richten onszelf op de uitvoering en zorgen dat er een show staat. Dit verwezelijken we met behoud van directheid en transparantie, zowel intern als naar onze klanten.

Een stukje geschiedenis

Ken je dat? Dat je de dingen doet die je leuk vindt? Zo is het StageHeat team begonnen.Ongeveer 10 jaar geleden is StageHeat afgesplitst uit een groep artiesten die met veel passie jongleren oefende. Hierdoor is dan ook het gros van onze kennis en kunde ontstaan. Vooruitgang en innovatie, dat zijn toch de leukste dingen? Je leert immers het meeste wanneer je lekker bezig bent op een manier die je prettig vindt. Dat is ook altijd onze manier van aanpak geweest, wel altijd met oog op een bepaald doel, zijnde het uitvoeren van show.

Nonie Buijze

Studente autonome beeldende kunst en Afgestudeerd aan het St. Joost college. Ze versterkt het team van stageheat als designer en fotograaf. Haar creativiteit en inzicht zorgen dat iedere show weer een spektakel wordt.

Bram van Bavel

Inmiddels 5 jaar actief als DJ, na ervaring te hebben opgedaan als hobbyist heeft hij flink wat optredens op prive feestjes en clubs achter de rug. Naast het draaien is Bram achter de schermen erg druk bezig met het maken van mixen. In de zomerperiode zal hij zijn set van 4 uur uitbrengen.

Wouter Buijze

Met ruim 10 jaar en 1000+ shows ervaring is Wouter Buijze artistiek project manager. Met succesvolle deliveries in de Roompot, Toverland en de Ziggo Dome. Begonnen als hobbyist en uitgegroeid tot professional. "Voor onze klanten hebben we met veel plezier toffe producties gemaakt".

Annet van den Broek

Annet is een professioneel kledingontwerpster. Al meer dan 30 jaar maakt ze haar eigen collecties en werk in opdracht, variërend van jurkjes tot kunstzinnige kostuums. Haar kledingstukken zijn high fasion en demonstreren vakvrouwschap.

Bel me terug

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Van kleine vuurshows en lichtshows tot artistieke projecten en vuurspuwers | StageHeat delivers

We deliver your WOW! Dat is onze visie. Met een track record van ruim over 10 jaar en +1000 optredens maken we adembenemende vuurshows voor pretparken,  evenementen en consumenten. StageHeat heeft de fit voor iedere groep. Met verbazingwekkende acrobatische tricks, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol bewondering  en verbazing naar zullen kijken. Onze vuurspuwers blazen metershoge vlammen waarvan de hitte op afstand te voelen is. Met onze hardware kunnen we onze in-house ontwikkelde shows integreren in podia. Optredens van StageHeat zijn interactief, spannend of grappig. Wat voor evenement u ook heeft. StageHeat delivers artistic solutions that fit!

Onze vuurshow en lichtshow kan vrijwel overal worden ingezet. StageHeat heeft wat nodig is om de veiligheid te garanderen. Daarom kan een vuurshow binnen of buiten worden gegeven, zolang de situatie het maar toelaat want, veiligheid heeft prioriteit! Hardware zoals audio apperatuur, stage-effecten (sparkle machines), vuurdecoratie (vuurschalen huren) StageHeat heeft het. Zoek je een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act? We hebben het. Meer dan 100 cursisten per jaar boeken een workshop vuurspuwen. Leer vuurspuwen van echte artiesten! Daarnaast verzorgen we themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

  • Entree Acts
  • Closing Acts
  • Freestyle Acts
  • Custom Shows
  • Uitreikingen
  • Presentaties
  • Congressen
  • Bedrijfsfeesten
  • Bruiloften
  • Gala’s
  • Verenigingen
  • Festivals

Wij werken onder andere voor