Het StageHeat Team

Ons Team

StageHeat bestaat uit een team van vijf enthousiaste professionals. We hebben mensen met  veel ervaring en specifieke kennis, met name van vuurshows en de uitvoering daarvan. We zijn als groep in staat om vraagstukken van de klant op creatieve wijze effectief en doeltreffend op te lossen. 

De zorgvuldig geselecteerde artiesten van StageHeat behoren tot de beste van het land. StageHeat heeft een sterk netwerk dat over 10 jaar ontwikkeld is. We zijn goed opgeleid en hebben ervaring met show en spektakel. Binnen ons artistieke bedrijf heerst een no-nonsense sfeer. We richten onszelf op de uitvoering en zorgen dat er een show staat. Dit verwezelijken we met behoud van directheid en transparantie, zowel intern als naar onze klanten.

Een stukje geschiedenis

Ken je dat? Dat je de dingen doet die je leuk vindt? Zo is het StageHeat team begonnen.Ongeveer 10 jaar geleden is StageHeat afgesplitst uit een groep artiesten die met veel passie jongleren oefende. Hierdoor is dan ook het gros van onze kennis en kunde ontstaan. Vooruitgang en innovatie, dat zijn toch de leukste dingen? Je leert immers het meeste wanneer je lekker bezig bent op een manier die je prettig vindt. Dat is ook altijd onze manier van aanpak geweest, wel altijd met oog op een bepaald doel, zijnde het uitvoeren van show.

Nonie Buijze

Studente autonome beeldende kunst en Afgestudeerd aan het St. Joost college. Ze versterkt het team van stageheat als designer en fotograaf. Haar creativiteit en inzicht zorgen dat iedere show weer een spektakel wordt.

Bram van Bavel

Inmiddels 5 jaar actief als DJ, na ervaring te hebben opgedaan als hobbyist heeft hij flink wat optredens op prive feestjes en clubs achter de rug. Naast het draaien is Bram achter de schermen erg druk bezig met het maken van mixen. In de zomerperiode zal hij zijn set van 4 uur uitbrengen.

Wouter Buijze

Met inmiddels 8 jaar aan podiumervaring weet deze vuurartiest iedere keer weer het publiek te verassen. Net zoals Berend is hij begonnen als hobbyist en later begonnen met het maken en doen van vuurshows . Met oog op veiligheid en spektakel wordt door hem advies gegeven aan klanten op maat.

Annet van den Broek

Annet is een professioneel kledingontwerpster. Al meer dan 30 jaar maakt ze haar eigen collecties en werk in opdracht, variërend van jurkjes tot kunstzinnige kostuums. Haar kledingstukken zijn high fasion en demonstreren vakvrouwschap.

Ian Engai

Ian Engai is een vuurartiest die van alle marketen thuis is. Hij kan goed overweg met vuur poi en is een gevorderde vuurspuwer. Met vuur contact staff is Ian de meester en kan fantastische trucks uithalen die in de ogen van veel mensen onmogelijk lijken.

Loraine Pijper

Loraine Pijper is een artiest die op de details van de uitvoering let. Haar kunsten omvatten vuur hoela hoep, vuurwaaiers en vuur poi’s. - "So much beauty in life.. Feeling like a blooming flower. Where is your focus?"

Desiree Breuer

Desiree Breuer geeft al 10 jaar lang optredens met vuur. Zowel poi als fans als vuurspuwen kan deze energieke artiest als de beste. Met passie geeft ze elegante optredens vol spanning en vermaak. Ook betrekt ze het publiek bij haar optredens. Deze vooruitstrevende artiest speelt vaak in op de omgeving met een dynamische vuurshow die niet aan banden is gelegd.

Bel me terug

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Vuurshows met karakter

Ruim 10 jaar geeft StageHeat adembenemende vuurshows. Door middel van verbazingwekkende tricks, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol verbazing en bewondering naar zullen kijken. Vuurspuwers blazen metershoge vlammen waar de hitte vanaf spat. Een unieke beleving, ongeacht de leeftijd van het publiek. De vuurshow van StageHeat kan interactief, spannend, of grappig. De keuze is aan u. 

Vuurshows van StageHeat zijn uitvoerbaar in veel verschillende settings en in veel verschillende sferen. StageHeat geeft vuurshows op het strand of in het bos. We geven vuurshows zowel binnen als buiten, zolang de situatie het maar toelaat. Als onderdeel van een groter geheel met een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act. Onze shows zijn geschikt voor vele settings. Daarnaast verzorgen we ook freestyle optredens en themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

 • Entree Act's
 • Closing Act's
 • Freestyle Act's
 • Custom Shows
 • Uitreikingen
 • Presentaties
 • Congressen
 • Bedrijfsfeesten
 • Bruiloften
 • Gala’s
 • Verenigingen
 • Festivals

Wij werken onder andere voor