Materiaal

Als vuurspecialist wil stageheat er natuurlijk voor zorgen dat uw vuurshow naar uw wens is. Om dit te bereiken hebben wij diverse materialen ter beschikking. Hieronder ziet u wat wij allemaal voor materiaal ter beschikking hebben en wat het precies inhoud.

Waaiervuur

Als vuurspecialist wil stageheat er natuurlijk voor zorgen dat uw vuurshow naar uw wens is. Om dit te bereiken hebben wij diverse materialen ter beschikking. Hieronder ziet u wat wij allemaal voor materieel ter beschikking hebben en wat het precies inhoud.

Vuurpoi

Poi is een Maoriwoord voor ‘bal aan touwtje’ en het word door de Maori op Nieuw-Zeeland gebruikt als kunst. Tegenwoordig gebruiken vuurartiesten over de hele wereld deze techniek voor vuurshows. Een gelaste ketting met een breekkracht van 180 kilo is verbonden aan een ijzeren frame waar kevlar om zit gewikkeld. Dit zorgt ervoor dat een vuurartiest zijn poi's niet kan verliezen. Deze ijzersterke verbinding bevorderd de veiligheid van de vuurshow.

Quadruple kop voorpoi

Deze vuurpoi heeft 4 ballen aan een ketting. Dit zorgt voor extra veel vuur. Het publiek vindt dit geweldig om te zien. De tool is voorzien van een gelaste ketting met een breekkracht van 180 kilo en verbonden aan een ijzeren frame waar kevlar om zit gewikkeld.

Vuurzwaard

Het vuurzwaard kan gebruikt worden voor gevechten. Het is uiterst geschikt vanwege zijn diversiteit. Het vuurzwaard kan gebruikt worden voor vuurspuwen of voor elementen in een vuurshow. Het bestaat uit een ijzeren kern die doorloopt in een hittenschild. Het handvat is van leer dat veel grip geeft. Aan het einde van het handvat is het zwaard ietwat dikker. Dit zorgt ervoor dat het vuurzwaard beter in de hand van de vuurartiest ligt. Het is vrij appart vuuritem dat veel kracht en motoriek vereist.

Bel me terug

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Vuurshows met karakter

Al meer dan 10 jaar geeft StageHeat adembenemende vuurshows. De vuurartiesten van StageHeat combineren stijl met kracht en elegantie met show. Door middel van adembenemende stunts, prachtige choreografieën en sfeervolle muziek verzorgen wij een beleving waar uw gasten vol verbazing en bewondering naaar zullen kijken. Vuurspuwers blazen metershoge vlammen waar de hitte vanaf spat. Een unieke beleving, ongeacht de leeftijd van het publiek. De vuurshow van StageHeat kan interactief, spannend, of grappig. De keuze is aan u. 

Vuurshows van StageHeat zijn uitvoerbaar in veel verschillende settings en in veel verschillende sferen. StageHeat geeft vuurshows op het strand of in het bos. We geven vuurshows zowel binnen als buiten, zolang de situatie het maar toelaat. Als onderdeel van een groter geheel met een freestyle optreden, een sluitingsact of een entree act. Onze shows zijn geschikt voor vele settings. Daarnaast verzorgen we ook freestyle optredens en themashows op maat. Wilt u geweldig vermaak boeken, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk ook op onze tijdlijn voor meer informatie over recente opdrachten en evenementen.

 • Entree acts
 • voor festivals en event
 • Bedrijfsevenementen
 • Bijzondere onthullingen
 • Prijsuitreikingen
 • Productpresentaties
 • Congressen
 • Bruiloften
 • Freestyle shows
 • Gala’s en awards
 • Studentenverenigingen

Wij werken onder andere voor

 
 
StageHeat

Contactgegevens

Scheldestraat 21
4812VJ Breda
Noord-Brabant
Nederland

06 22 48 98 35
Info@stageheat.com